Radio kazete prijemnik, Retro dizajn
Radio kasete prijemnik, AM / FM / SW područje, fino podešenje, kazetofon sa snimanjem i automatskim zaustavljanjem, ugrađen mikrofon, MP3 / WMA player, USB reprodukcija, snimanje svih dostupnih audio izvora na kazetu ili USB / SD medij, digitalizacija starih zapisa, 3.5mm ulaz za slušalice, napajanje 220V, dodatno napajanje 4 x D/LR20 (1.5V) baterije ( nije uključeno u pakiranje ), adapter 6V ( nije uključen u pakiranje )
 
  • BojaSmeđa
  • Dimenzije (mm)280 x 170 x 100 mm
  • Napajanje220V, 4xD / LR20 (1.5V) ( nije u sklopu), 6V adapter ( nije u sklopu)
  • Konekcije3.5 mm, USB, SD
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
89,90 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Zenica
Ilijaš

Zvučnici i slušalice / Zvučnici bluetooth  

(vidi sve)
JBL - Partybox 110
-11% još 7 dana
Bez obzira uživate li u glazbi u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, PartyBox 110 će zvučati nevjerojatno, zahvaljujući snažnom JBL Original Pro Soundu i snažnom basu dostupnom u dvije razine. Svaka vaša glazba bit će još bolja uz dinamičan light show! Šareni efekti sinkroniziraju se s ritmom glazbe i tjeraju vaša stopala da plešu, dok su podesivi načini osvjetljenja i stroboskopski efekti zasljepljujući. Budite dio jedinstvenih audiovizualnih iskustava i pretvorite svoju zabavu u umjetničko djelo. Performans za vašu zabavu cijeli dan i noć. Možete igrati do 12 sati bez prekida s ugrađenom baterijom, tako da će zabava trajati (i dalje)! Ples na plaži ili piće uz bazen – JBL PartyBox 110 je otporan na prskanje prema standardu IPX4, tako da može podnijeti i najluđu zabavu. Ne skrivajte svoj talent – uključite gitaru ili mikrofon i pokažite što znate. Doista možete započeti svoju predstavu sa svjetlosnim efektima uz koje ćete ne samo zvučati sjajno, već i izgledati sjajno. Aplikacija JBL PartyBox omogućuje vam jednostavno upravljanje glazbom, ažuriranje postavki i podešavanje svjetlosnih efekata i načina dok uživate u savršenoj atmosferi vaše zabave. JBL PartyBox 110 nudi širok raspon mogućnosti reprodukcije glazbe. Prenesite svoju glazbu bežično putem Bluetootha, s USB flash pogona ili povežite svoj uređaj putem AUX kabela. Jedan JBL PartyBox nije dovoljan? Uparite dva zajedno pomoću kabela ili bežično uz True Wireless Stereo (TWS) tehnologiju i doživite još moćniji zvuk.
899,90 KM
799,90 KM
 
SAL - RRT 3B
  • Bežična Bluetooth veza i MP3 reprodukcija.
  • 3-pojasni AM/FM/SW radio prijemnik.
  • Višestruko napajanje: ugrađena baterija, baterije, adapter i kabel.
  • Stereo surround efekt i 2 x 3W izlazna snaga.
  • Retro dizajn sa drvenom kutijom i ručkom.
99,90 KM
 
SAL - RRT 6B
  • HiFi STEREO reprodukcija glazbe, 2x5 Watt
  • 6u1: BT RADIO USB microSD AUX
  • Bežična BT veza za mobilne uređaje
  • Ugrađena baterija za do 22 sata rada
  • AM-FM radio reprodukcija s USB/microSD uređaja
89,90 KM
 
JBL - Partybox 310
Iza ugla kuće ili s druge strane plaže - vaša će se glazba čuti zahvaljujući snazi od 240 W i JBL Pro Soundu. Pjevajte, repajte, svirajte gitaru - zatim pojačajte bas i gledajte kako plesni podij oživljava. Zaslijepite sve zapanjujućim dinamičnim svjetlosnim showom koji pleše u ritmu glazbe. Diskretno pulsiranje ili neizostavni stroboskopski efekti - postavite svoju svjetlosnu predstavu prema svom raspoloženju. Zabavite se od prve pjesme do izlaska sunca ili čak i duže uz 18 sati trajanja baterije kako bi glazba tekla. Hoće li se zabava odužiti? Uključite JBL PartyBox 310 u mrežu i plešite cijeli vikend. Tko kaže da pravi zvuk možete pronaći samo u klubu? Uz teleskopsku ručku i ugrađene kotače za glatku vožnju, možete jednostavno premjestiti zabavu s terase u park - ili gdje god se nađete između. S plesne zabave u vrtu ravno na bazen. Dizajniran s IPX4 otpornošću na prskanje, JBL PartyBox 310 nastavlja svirati i po kiši i po suncu. Spojite kompatibilne zvučnike pomoću TWS-a (Pravi bežični stereo: povezuje zvučnike za 2 strane putem Bluetootha) ili pomoću kabela s jednog AUX izlaza na drugi. Neprimjetni zvučni efekti čine još veću zabavu. Odaberite sirenu, pljesak – čak i zvižduk – kako bi se vaši gosti zabavili i nasmijali. Zabava ne završava kada sunce zađe. Kontrolna ploča JBL PartyBox 310 ima praktično pozadinsko osvjetljenje koje se aktivira kada padne mrak. I možete nastaviti puštati glazbu bez potrebe za korištenjem svjetiljke. Slušajte svoje omiljene pjesme bez potrebe da ih tražite. Stavite svoj popis za reprodukciju na USB flash pogon, uključite ga u ugrađeni USB priključak i jednostavno puštajte glazbu koju volite. Bilo da ste u vrtu ili u skladištu, gdje god postoji utičnica, možete uključiti PartyBox 310. Zabava u pokretu? Povežite ga sa svojim automobilom, karavanom ili party busom i uživajte u zabavi dokle god možete plesati.
1.295,00 KM
 
JBL - Partybox 710
Stvorite trenutnu glazbenu vezu s 800 vata snažnim JBL Original Pro Soundom visokih performansi. Dvostruki visokotonci od 2,75" i niskotonci od 8" upareni s ugođenim bas refleks priključkom daju savršen zvuk za glazbu tako glasnu da doslovno možete osjetiti ritam. Svjetla, boje, zabava! Pretvorite svaki prostor u rock koncert, noćni klub i karaoke lounge. Sinkronizirajte svoju glazbu s dinamičnim, prilagodljivim stroboskopskim svjetlima, jedinstvenim efektom zvjezdane noći i bljeskajućim klupskim obrascima sljedeće razine koji se mogu lako kontrolirati pomoću učinkovitih kontrola jednostavnih za korištenje na gornjoj ploči ili aplikacije PartyBox. Plešu li vaši gosti na plaži ili pijuckaju piće uz bazen, JBL PartyBox 710 je IPX4 otporan na prskanje, tako da se ne morate brinuti da će zabava biti vrlo mokra i divlja. Nije li jedan JBL PartyBox dovoljan? Uparite dva zvučnika kabelom ili bežično s True Wireless Stereo (TWS) tehnologijom za još veći i hrabriji zvuk. Uljepšajte zabavu s velikim, čvrstim, glatkim kotačima i ručkom koja se lako drži za lako prenošenje i postavljanje JBL PartyBox 710 gdje god vas glazba odvede. Uz ulaze za mikrofon i gitaru, možete pokazati svoje talente za pjevanje i sviranje. Ne samo da ćete zvučati sjajno, već ćete i izgledati sjajno, zahvaljujući savršenom svjetlosnom showu koji će se njihati u ritmu! Aplikacija JBL PartyBox čini jednostavnijim nego ikad upravljanje glazbom, ažuriranje postavki i prilagođavanje boja i uzoraka vašeg svjetlosnog showa za savršenu atmosferu zabave.
1.695,00 KM