Sprej sa kompresovanim zrakom, 400 ml
Komprimirani zrak za uklanjanje prašine s teško dostupnih mjesta. Sigurna i jednostavna uporaba omogućuje nježno uklanja prašinu i nečistoće s osjetljive elektroničke opreme ( LED monitora, prijenosnih računala, tipkovnica , video kamera ......). Prašina i druge čestice ispuhuju se komprimiranim zrakom pod visokim tlakom. Ne ostavljajte tragove čišćenja. Kapacitet 400 ml.
 
   8,00 KM / kom.


   Skladište
   Novi Travnik
   Dolac na Lašvi
   Bugojno
   Donji Vakuf
   Gornji Vakuf
   Travnik
   Turbe
   Jajce
   Bugojno II
   Kakanj

   Pribor i potrošni materijal / Kontakt sprejevi  

   (vidi sve)
   Stac Plastic - A01020
   Sprej služi za "otključavanje", odmašćivanje i podmazivanje. Primjena na sve pokretne i nepokretne mehaničke dijelove. Efikasno uklanja hrđu, otključava navojne spojeve, vijke, vijak obujmice te podmazuje i štiti od hrđe tretirane dijelove. Jedinstvena formula minerala, biljnih ulja, antioksidanata i organskih kiselina. UPUTE: Držite sprej u vertikalnom položaju, te ako je potrebno umetnite produžetak cijevi u mlaznicu, pričekajte par trenutaka kako bi otopina djelovala na nanesenu površinu.
   8,50 KM
    
   Stac Plastic - A02238
   Antikorozivni sprej koji se primjenuje u industriji, uredima, domovima te na električnim uređajima. Štiti i izolira namotaje električnih zavojnica svih vrsta. Ostavlja fini film na bilo kojoj površini stvarajući sloj otporan na kiseline, lužine i atmosferske agense posebno u morskim područjima. Ne dopušta prolaz vlage. Nanesena količina se suši nekoliko minuta. Bezbojan je, gustoće 0,85 kg / l te sadrži potisni plin propan - butan
   13,90 KM
    
   Stac Plastic - A06330
   Spray, zaštini elektro lak, proizvod na bazi sintetičkih smola i nitroceluloze, aniti korozivno dejstvo za elektroničke sklopove i štampane ploče. Dizajniran za zaštitu navoja, zavojnica transformatora, elektroničke opreme, štampanih ploča, osigurava učinkovitu izolaciju i zaštitu izbjegavajuči strujne udare. Štiti od vlage, u morskim područima od soli. Posebna preporuka za zaštiu od korozije na antenskim priključcima. UPUTE: Operite područje koje će biti tretirano s Kontakt sprej-om i "Isopropil Alkohol" sprej-om. Pričekajte nekoliko minuta i nanesite Sprej "Elektro Lac" sa udalljenosti 20 - 30cm, ne dodirivati tretiranu površinu minimalno 15 minuta. Ne koristiti na opremi pod naponom.
   13,90 KM
    
   Stac Plastic - A01077
   Spray, SOS truba, namjenjen je za uporabu na otvorenom prostoru. Aerosol truba generira energičan zvuk uzrokovan ekspanzijom plina u spremniku. Unutarnji tlak 5.5 - 6 bara, 20 ° C, plin propan - butan 5.5, sadržaj 300 ml. UPOZORENJE: Zapaljivo
   19,90 KM
    
   Stac Plastic - A01030
   Sprej, čistač masnih kontakata, (Kontakt 90), čisti električne i elektroničke kontakte ostavljajući uljni film koji jamči snažan lubrikant i zaštitni efekt. Posebno pogodan za otklanjanje šuma na potenciometrima u radijskom i televizijskom polju, ne nagriza metal, plastiku i gumu. Sadrži alifatsko otapalo velike čistoće uz dodatak posebnog nevodljivog ulja. UPUTE: Nanijeti na željeno mjesto i ostaviti neko vrijeme da djeluje. Upozorenje: Ne upotrebljavati na uređajima pod naponom.
   8,90 KM
    
   Stac Plastic - A02242
   Sprej -vazelin ulje- proizvod je pogodan za šivaće strojeve i strojeve za tkanje. Primjenjuje se također u automobilskoj industriji. Proizvod je bez mirisa, blijedožute boje, gustoća 0,85 kg / l, visokog stupnja podmazivanja. Štiti sve dijelove kojima je potrebno periodično održavanje. Smjesi alkilbenzol-a se dodaje pogonski plin propan - butan. Tretirane površine su otporne na vlagu. Štiti krom, gumene dijelove, polove na baterijama itd...
   13,90 KM
    
   Stac Plastic - A06329
   Sprej, super hladilo, (Kontakt 75), instant hlađenje za lokalnu uporabu. Temperatura doseže i do -45° C, pogodan za otkrivanje nedostataka zbog pregrijavanja elektroničkih pločai zavarivanje nedostataka. Upaljač sadrži zapaljiv plin (propan - butan), ekološki prihvatljiv, bez boje i mirisa. Ne napada plastiku, visoki tlak uklanja prljavštinu brzo i lako, ne sadrži tvari koje oštećuju ozon. UPUTE: Nanesite slamku i sprej na udaljenosti od 5 - 10 cm. UPOZORENJE: Ne prskati po vrućim površinama, ne prskati na uređaje pod naponom. Zapaljiv proizvod
   13,90 KM
    
   Stac Plastic - A02233
   Sprej, lubrikant za podmazivanje, primjenjuje se u području industrije, olakšava ugradnju energetskih kabela, uvođenje kabela u plastične cijevi ili beton. Doza "na ruci" je dovoljna da kablovi budu savršeno podmazani i skliski, pojednostavljuje prolaz vodova kroz cijevi, do 80% se umanjuje trenje, sprječava se rizik od oštećenja kabela za vrijeme umetanja i povlačenja, olakšava prolaz čak i na mjestima s uskim zavojima. Proizvod je biorazgradiv, bez mirisa, ne sadrži zapaljiva otapala ili elemente koje oštećuju cijevi ili kabele.
   13,90 KM
    
   Stac Plastic - A02187
   Sprej - izopropil alkohol – djelotvoran je proizvod za čišćenje informatičke opreme, računala, pisača, plotera, itd.... Potpuno isparava bez ostataka, te je stoga pogodan za čišćenje naočala, leća te uklanja prljavštinu i statički elektricitet koji se taloži na magnetne glave audio i video opreme. Preporučuje se za čišćenje CD i DVD playera (leća za čitanje medija), stakla skenera i fotokopirki, optičkih vlakana, tiskanih ploča, električnih i elektroničkih komponenti. Upozorenje: Ne koristiti ga na opremi pod naponom.
   13,90 KM
    
   Stac Plastic - L01184
   Sprej, lubrikant za podmazivanje, primjenjuje se u području industrije, olakšava ugradnju energetskih kabela, uvođenje kabela u plastične cijevi ili beton. Količina " na ruci" je dovoljna da kablovi budu savršeno podmazani i skliski, olakšavajući prolaz vodova kroz cijevi.Do 80% umanjuje trenje i sprječava se rizik od oštećenja kabela za vrijeme umetanja i povlačenja, olakšavajući prolaz čak i na mjestima s uskim zavojima. Proizvod je biorazgradiv, bez mirisa te ne sadrži zapaljiva otapala ili elemente koji oštećuju cijevi ili kabele.
   18,90 KM
    
   Stac Plastic - A02239
   Sprej, čistač silikona, primjenjuje se za uklanjanje silikona sa bilo koje površine ( aluminij, plastika, željezo), posebna smjesa otapala jednostavno uklanja silikon bez ostavljanja tragova i grebanja tretirane površine. Prozirna tekučina, gustoća 0,85 kg / l, potisni LPG propan - butan
   8,90 KM
    
   Stac Plastic - A01029
   Kontakt sprej (Kontakt 60) namijenjen je za čišćenje i antioksidaciju električnih kontakata, elektromehaničkih grupa, senzora... Mješavina alifatskih otapala i alkohola. Ne oštećuje ozonski omotač, nekorozivan, siguran na svim metalnim površinama, siguran za gumu i plastiku. A01029 je najefikasnije sredstvo za uklanjanje nečistoće. Samostalno čisti jaka zaprljanja i smanjuje otpor kontakata.
   13,90 KM