Hogwarts Prva lekcija letenja, LEGO Harry Potter
Uzmi metlu, vrijeme je za lekciju letenja s Madame Hooch! Neville Longbottom™ penje se na metlu i lansira se u ludi let oko krovova škole Hogwarts™. Na kraju ostane visjeti s kipa i ispada mu dragocjeni nezaboravak. Draco Malfoy™ ga uzima i odnosi na metli. Vježbaj letenje da možeš pomoći Nevilleu i sudjelovati u sljedećoj lekciji Madame Hooch: trening metloboja!

• LEGO® Harry Potter™ Hogwarts: Prva lekcija letenja (76395) raznovrstan je i uzbudljiv komplet igračaka s letećim metlama. Očarat će i zabaviti obožavatelje filmova o Harryju Potteru.
• Sadrži figurice Nevillea Longbottoma, Draca Malfoya i Madame Hooch, 5 modula za slaganje i kombiniranje, uključujući prostoriju s metlobojskim peharima i spremište opreme.
• Djeca dobivaju 3 duge, prozirne poluge za glumu slavne scene lekcije letenja i uživanje u drugim zračnim avanturama, kao što je trening metloboja.
• Mlade vještice i čarobnjaci od 7 godina i stariji koji vole Harryja Pottera oduševit će se čarobnim zračnim kompletom sa slavnim likovima i lokacijama iz filmova.
• Komplet je visok više od 15 cm, širok 20 cm, a dubok 6 cm i može se jednostavno kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Harry Potter™.
• Igračka je dio serije modularnih kompleta s autentičnim detaljima koje djeca mogu sastaviti, kombinirati i slagati da naprave vlastiti model dvorca Hogwarts™.
• Za proslavu 20 godina magije serije LEGO® Harry Potter™ sadrži ekskluzivnu, zlatnu figuricu profesora Quirrella i 2 nasumično odabrane pločice s čarobnjacima za sakupljanje (sveukupno ih ima 16).
• Igračke iz serije LEGO® Harry Potter™ sadrže omiljene likove, nevjerojatna stvorenja i poznate lokacije iz popularnih filmova. Savršen su poklon za svu djecu koja žele sudjelovati u filmskoj čaroliji.
• LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.
• LEGO® dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.
 
  • ModelHogwarts Prva lekcija letenja
  • KategorijaGaming & Zabava / LEGO kocke
  • BrandLego
  • EAN5702017006185
  • TežinaNETTO: 0.466 kg. / BRUTTO: 0.466 kg.
  • Pakiranje1 kom.
  • Garancija12 m.
  • Uzrast7+
  • TemaHarry Potter
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
68,95 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Zenica
Ilijaš

Gaming & Zabava / LEGO kocke  

(vidi sve)
Lego - Porodična kuća na prikolici
Uputite se na veliko putovanje sa svojim malim avanturistima. Predškolska djeca pretvaraju se da istražuju nove svjetove u zabavnoj kombinaciji pokretne kuće i automobila. Kampujte se i zapalite ugodnu vatricu oko koje se porodica može okupiti prije noći u prirodi. Ujutro prikačite kuću za auto i sa svojim mališanima putujte kamo god vas mašta odvede.
56,90 KM
 
Lego - 76917
Doživi napete trenutke iz legendarnog filma Prebrzi i prežestoki u fantastičnom modelu Nissan Skyline GT-R (R34)! Replika modela iz akcijskog filma iz linije LEGO® Speed Champions puna je detalja, a sada je ti možeš sastaviti, izložiti i u njoj sudjelovati u brzinskoj akciji. Dolazi sa figuricom Briana O’Connera koji može sjesti na vozačko mjesto i sudjelovati u nekima od najpoznatijih scena uličnih trka.
69,90 KM
 
Lego - Pčelinja koliba
LEGO Minecraft 21241 The Bee Cottage je izvanredan proizvod koji će oduševiti sve ljubitelje igre Minecraft i LEGO kockica. Ovaj model kombinira najbolje karakteristike oba brenda kako bi pružio fantastično iskustvo gradnje i igranja. Ovaj set se sastoji od 238 LEGO kockica koje se mogu kombinirati na razne načine kako bi se stvorila Bee Cottage - kućica u Minecraft stilu koja će biti savršeno mjesto za smještaj pčela i igrača. Sjajna karakteristika ovog seta je što dolazi s tri minifigure - igračem i dva pčelara - što ga čini idealnim za igranje i interakciju između likova. S druge strane, LEGO Minecraft 21241 The Bee Cottage također ima interaktivne značajke poput vrata koja se mogu otvoriti i zatvoriti, te krova koji se može podići kako bi se otkrilo unutarnje uređenje kućice. Ovaj set je jednostavan za gradnju i savršen je za igru i kreativnost. Pored toga, LEGO kockice su izrađene od kvalitetnih materijala, što garantira trajnost i dugotrajno korištenje. Ukratko, LEGO Minecraft 21241 The Bee Cottage je vrhunski proizvod koji će pružiti sate zabave i kreativnosti. Uz ovaj set, djeca će moći proširiti svoju maštu i upoznati se s elementima Minecraft svijeta na zabavan i interaktivan način.
58,90 KM
 
Lego - Monster Jam Dragon
Misliš da imaš dovoljno snage za Monster Jam™? Vrijeme je da testiraš svoje vještine u kompletu LEGO® Technic Monster Jam Dragon™. Sastavi kamion sa opasnim zmajskim bodljama, rogovima i motivima plamena. Onda ga povuci unazadi izvedi cool trikove kao pravi trkač! Kada dođe vrijeme za nešto novo, pretvori kamion u buggy krokodil.
51,90 KM
 
Lego - Aliyina soba
Upoznaj Aliyu u njezinoj sobi! Njezina prijateljica Paisley prespavat će kod nje. Aliyina soba savršeno je mjesto za pisanje kreativnih priča uz papir, olovku i prijenosno računalo. Pojedi nešto fino za stolom u obliku oblaka i druži se sa psićem Airom. Pogledaj film ili sjedni pored prozora i pročitaj priču. Kada dođe vrijeme za spavanje, izvuci dodatni krevet za Paisley. Slatko sanjajte!
46,90 KM
 
Lego - Mobilni policijski trening pasa
Vuf, vuf! Pridruži se jedinici K9 LEGO® City policije te pomozi u dresuri pasa i obuci psića. Utovari opremu u prikolicu. Ne zaboravi zdjelice za hranu! Pomozi uzbuđenom policijskom psu i psiću da uđu cool kamionet jedinice K9 pa krenite prema poligonu. Kada stignete, postavi klackalicu, preponu za preskakanje i platforme za skakanje te se pripremi za zabavan dan.
54,90 KM
 
Lego - Napad na Novi Asgard
Nova cijena -15%
Gorr je pustio zastrašujuće Čudovište iz Sjene na Novi Asgard. Thor i Mighty Thor moraju se udružiti i boriti se protiv podlog neprijatelja svojim moćnim oružjem Stormbreakerom i Mjölnirom. Hoće li se uspjeti oduprijeti? Samo ti možeš odlučiti dok glumiš u scenama iz filma kuće Marvel Studios Thor: Love and Thunder ili smišljaš vlastite pustolovine. • Borba superjunaka protiv čudovišta – uz komplet LEGO® Marvel Napad na Novi Asgard (76207) djeca mogu sudjelovati u filmskoj akciji iz film kuće Marvel Studios Thor: Love and Thunder • Legendarni Marvelovi likovi – sadrži figurice Thora, Mighty Thora i Gorra te složivo Čudovište iz Sjene sa zglobovima na rukama i kandžama za maštovitu igru i izlaganje • Beskrajne mogućnosti igre – djeca glume u filmskim scenama i smišljaju vlastite pustolovine dok se bore protiv okretnog, vijugavog, opasnog čudovišta iz noćne more • Poklon za djecu – poklonite obožavateljima Thora od 7 godina i starijima Marvelovu filmsku akciju u prazničnom ili rođendanskom poklonu nadahnutom filmom • Ima zglobove za različite poze – pomično čudovište iz noćne more visoko je više od 11 cm i potiče na beskrajnu maštovitu igru pretvaranja, a kada bitkama dođe kraj, izgleda sjajno kao ukras u sobi • Interaktivno digitalno slaganje – uz aplikaciju LEGO® Building Instructions djeca mogu približavati, okretati i pregledavati digitalnu verziju modela dok slažu • Kreativna igra – sve igračke za slaganje iz serije LEGO® Marvel dolaze u kompletima vrhunske kvalitete osmišljenima tako da mladi superjunaci dobiju beskrajno mnogo maštovitih mogućnosti igre • Osigurana kvaliteta – LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put • Zagarantovana sigurnost – LEGO® elemente bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti
58,90 KM
49,90 KM
 
Lego - Batman-Batcycle
Nova cijena -9%
GOTHAM CITY™ treba zaštitnika. To možeš biti ti uz model LEGO® Technic BATMAN – BATCYCLE™. Pokažite duh legendarnog borca protiv kriminala dok sastavljate autentične elemente, kao što su upravljač, ovjes i lančani pogon koji povezuje motor sa zadnjim točkom. Odigrajte svoje omiljene trenutke iz Batman™ priča. Poslije nasloni model na nogar i unesi filmsku magiju u svoju kuću.
154,90 KM
139,90 KM