Samsung Galaxy A40

Objavljeno  29.02.2020

Načini Plaćanja
Omogućavamo različite načine plaćanja, zavisno od vaših mogućnosti. 
- Sindikalni krediti na 6 ili 12 mjesečnih rata (firme ili institucije sa kojima Dstore ima potpisan ugovor možete vidjeti na LINKU 
- Krediti putem banaka 6 ili 12 mjesečnih rata (banke putem kojih možete ralizovati kredit možete vidjeti na LINKU
- Kredit putem UniCredit banke do 24 mjesečne rate



Gledajte svijet na svome ekranu
5,9-inčni Infinity-U ekran na Galaxy A40 uređaju omogućuje Vam da vidite svaki detalj na slici. Od muzičkih spotova do najnovije serije, FHD+ i Super AMOLED oživljavaju sve na ekranu od ruba do ruba.


Napravljen u prekrasnim bojama
Elegantan, tanak i lijep Galaxy A40 dizajniran je da privuče poglede. Minimalistička stražnja strana od 3D Glasstic materijala i s nježnim zaobljenim rubovima lako stane u jednu ruku. Birajte između crne, bijele, crvene ili plave nijanse i izrazite svoju osobnost.

Zabilježite svaki važan trenutak
Nevjerojatna dvostruka kamera na Galaxy A40 uređaju sastoji se od kamere od 16 MP (F1.7) i ultraširoke kamere od 5 MP s vidnim poljem od 123 stepena. Može vidjeti svaku scenu baš poput ljudskog oka i zabilježiti baš svaku uspomenu.

Proširite svoj svijet
Od legendarnih pejzaža do grupnih fotografija, ultraširoka kamera može uhvatiti sve. A uz glavnu kameru od 16 MP, možete uroniti u svaki detalj bez obzira na to je li dan ili noć. Sve što snimite vidjet ćete jasno, svjetlo i oštro.
 

Optimizirajte fotografije s 19 načina rada
Galaxy A40 dovoljno je pametan da zna što fotografirate. Bez obzira na to radi li se o zapanjujućem zalasku sunca ili tanjuru ukusne hrane, u trenu Vam daje optimalan nivo svjetline i zasićenja.
 
Zabilježite svoju dobru stranu
Svaki selfie mora prikazivati Vašu dobru stranu. S prednjom kamerom od 25 MP možete dobiti odlične selfije u svakom pokušaju. Kamera se fokusira tako da se pozadina blago zamućuje, a Vaše lice dolazi u prvi plan. A uz način Smart Beauty uvijek ćete biti lijepi kao slika.
 
Pokažite svoju osobnost uz AR
Galaxy A40 omogućuje Vam da izrazite svoju kreativnost na različite načine. Napravite vlastite AR emotikone koje ćete slati prijateljima. Dodajte naljepnice na svaku sliku koju snimite. Zabavite se sa svakom fotografijom uz mnoštvo filtera i pečata.

Možete raditi što hoćete uz bateriju koja traje stvarno dugo
Galaxy A40 bit će tu kada Vam zaista treba. S baterijom od 3.100 mAh (uobičajeni kapacitet)*, moći ćete raditi cijeli dan, streamati filmove ili obavljati pozive. A kada se baterija isprazni, punjač Fast Charging od 15 W brzo će je napuniti.
  
Dovoljno brz da drži korak s Vama
Otvorite aplikacije u trenu i igrajte igrice sa zahtjevnim grafikama. Galaxy A40 ima snagu i performanse da sve odradi glatko. S 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a možete pohraniti više i uživati bez prekida.