ZILAN višenamjenska električne friteza na vrući zrak...

Objavljeno  13.12.2019

ZILAN ZLN3598 (ZLN3604)
višenamjenska električne friteza na vrući zrak...



Zdrava i ukusna hrana
Visokokvalitetna friteza za brzu, jednostavnu i zdravu pripremu hrane. Pripremajte omiljenu prženu hranu bez upotrebe masnoće i ulja i uživajte u omiljenim jelima. Friteza radi na principu kruženja vrućeg zraka koji kruži od vrha do dna i natrag preko stjenki do gornjeg dijela posude te tako omogućava savršeno raspoređivanje topline. Fritezi na vrući zrak je potrebno i do 80% manje masnoće u odnosu na klasične friteze.


Veliki kapacitet 3,5 lit.
Model ZLN3604 odlikuje velika zapremina od 3,5 litara, što je čini prikladnom za pripremu obroka za cijelu obitelj (do 8 obroka). Premaz protiv prijanjanja omogućava da se hrana ne zalijepi za stijenke posude, tako da se obrok može poslužiti odmah po završetku pečenja. Filter za dim će spriječiti neugodne mirise ili dim. Friteza je sigurna za upotrebu, ručka za izvlačenje je hladna na dodir, a uređaj ne zauzima mnogo kuhinjskog prostora. 





Jednostavno korištenje
Fritezom se upravlja na digitalnom LCD zaslonu, digitalni tajmer omogućuje prcizonost u pripremi, a dijelovi su perivi u perilici posuđa što će olakšati rad i uštediti vaše vrijeme. Snaga grijača je 1500 W, Temperatura se može podešavati od 80-200 °C, te se može kontrolirati pomoću termostata što dodatno olakšava pripremu hrane.