Sprej sa komprimiranim zrakom, 400ml
Komprimirani zrak, "Dust OFF 67", sadržaj 400 ml, nježno uklanja prašinu i nečistoće s osjetljive elektroničke opreme ( LED monitora, prijenosnih računala, tipkovnica, video kamera......) bez ogrebotina i ostavljanja tragova. Gumb za precizno nanošenje sa slamkom čini čišćenje vrlo jednostavnim. Koristiti s prekidima, držati u vertikalnom položaju za vrijeme nanošenja. Boca sadrži zapaljiv plin ( propan - butan), ekološki prihvatljiv, bez boje i mirisa.
 
  8,50 KM / kom.


  Skladište
  Novi Travnik
  Dolac na Lašvi
  Bugojno
  Donji Vakuf
  Gornji Vakuf
  Travnik
  Turbe
  Jajce
  Bugojno II

  Pribor i potrošni materijal / Kontakt sprejevi  

  (vidi sve)
  Stac Plastic - A01029
  Kontakt sprej (Kontakt 60) namijenjen je za čišćenje i antioksidaciju električnih kontakata, elektromehaničkih grupa, senzora... Mješavina alifatskih otapala i alkohola. Ne oštećuje ozonski omotač, nekorozivan, siguran na svim metalnim površinama, siguran za gumu i plastiku. A01029 je najefikasnije sredstvo za uklanjanje nečistoće. Samostalno čisti jaka zaprljanja i smanjuje otpor kontakata.
  13,90 KM
   
  Stac Plastic - A02233
  Sprej, lubrikant za podmazivanje, primjenjuje se u području industrije, olakšava ugradnju energetskih kabela, uvođenje kabela u plastične cijevi ili beton. Doza "na ruci" je dovoljna da kablovi budu savršeno podmazani i skliski, pojednostavljuje prolaz vodova kroz cijevi, do 80% se umanjuje trenje, sprječava se rizik od oštećenja kabela za vrijeme umetanja i povlačenja, olakšava prolaz čak i na mjestima s uskim zavojima. Proizvod je biorazgradiv, bez mirisa, ne sadrži zapaljiva otapala ili elemente koje oštećuju cijevi ili kabele.
  13,90 KM
   
  Stac Plastic - A01077
  Spray, SOS truba, namjenjen je za uporabu na otvorenom prostoru. Aerosol truba generira energičan zvuk uzrokovan ekspanzijom plina u spremniku. Unutarnji tlak 5.5 - 6 bara, 20 ° C, plin propan - butan 5.5, sadržaj 300 ml. UPOZORENJE: Zapaljivo
  19,90 KM
   
  Stac Plastic - A02238
  Antikorozivni sprej koji se primjenuje u industriji, uredima, domovima te na električnim uređajima. Štiti i izolira namotaje električnih zavojnica svih vrsta. Ostavlja fini film na bilo kojoj površini stvarajući sloj otporan na kiseline, lužine i atmosferske agense posebno u morskim područjima. Ne dopušta prolaz vlage. Nanesena količina se suši nekoliko minuta. Bezbojan je, gustoće 0,85 kg / l te sadrži potisni plin propan - butan
  13,90 KM
   
  Stac Plastic - A01020
  Sprej služi za "otključavanje", odmašćivanje i podmazivanje. Primjena na sve pokretne i nepokretne mehaničke dijelove. Efikasno uklanja hrđu, otključava navojne spojeve, vijke, vijak obujmice te podmazuje i štiti od hrđe tretirane dijelove. Jedinstvena formula minerala, biljnih ulja, antioksidanata i organskih kiselina. UPUTE: Držite sprej u vertikalnom položaju, te ako je potrebno umetnite produžetak cijevi u mlaznicu, pričekajte par trenutaka kako bi otopina djelovala na nanesenu površinu.
  8,50 KM
   
  Stac Plastic - A06331
  Sprej- plin butan – pogodan je za punjenje plinom akumulatorskih lemilica i mini let lampi. Sadrži zapaljivi plin ( propan - butan), ekološki prihvatljiv, bez boje i mirisa. Ne oštećuje plastiku i ne sadrži goriva štetna za ozonski omotač
  8,90 KM
   
  Stac Plastic - A01030
  Sprej, čistač masnih kontakata, (Kontakt 90), čisti električne i elektroničke kontakte ostavljajući uljni film koji jamči snažan lubrikant i zaštitni efekt. Posebno pogodan za otklanjanje šuma na potenciometrima u radijskom i televizijskom polju, ne nagriza metal, plastiku i gumu. Sadrži alifatsko otapalo velike čistoće uz dodatak posebnog nevodljivog ulja. UPUTE: Nanijeti na željeno mjesto i ostaviti neko vrijeme da djeluje. Upozorenje: Ne upotrebljavati na uređajima pod naponom.
  8,90 KM
   
  Stac Plastic - A06330
  Spray, zaštini elektro lak, proizvod na bazi sintetičkih smola i nitroceluloze, aniti korozivno dejstvo za elektroničke sklopove i štampane ploče. Dizajniran za zaštitu navoja, zavojnica transformatora, elektroničke opreme, štampanih ploča, osigurava učinkovitu izolaciju i zaštitu izbjegavajuči strujne udare. Štiti od vlage, u morskim područima od soli. Posebna preporuka za zaštiu od korozije na antenskim priključcima. UPUTE: Operite područje koje će biti tretirano s Kontakt sprej-om i "Isopropil Alkohol" sprej-om. Pričekajte nekoliko minuta i nanesite Sprej "Elektro Lac" sa udalljenosti 20 - 30cm, ne dodirivati tretiranu površinu minimalno 15 minuta. Ne koristiti na opremi pod naponom.
  13,90 KM
   
  Stac Plastic - L01184
  Sprej, lubrikant za podmazivanje, primjenjuje se u području industrije, olakšava ugradnju energetskih kabela, uvođenje kabela u plastične cijevi ili beton. Količina " na ruci" je dovoljna da kablovi budu savršeno podmazani i skliski, olakšavajući prolaz vodova kroz cijevi.Do 80% umanjuje trenje i sprječava se rizik od oštećenja kabela za vrijeme umetanja i povlačenja, olakšavajući prolaz čak i na mjestima s uskim zavojima. Proizvod je biorazgradiv, bez mirisa te ne sadrži zapaljiva otapala ili elemente koji oštećuju cijevi ili kabele.
  18,90 KM
   
  Stac Plastic - A01027
  Sprej za čišćenje zaslona aktivnom pjenom. Uklanja prašinu, areole i otiske prstiju. Stvara anti - statički efekt na željenoj površini. Uputa: Prije uporabe protresti, nanijeti na željenu površinu, ostaviti da djeluje par trenutaka i prebrisati čistom i suhom krpom.
  9,90 KM
   
  Stac Plastic - A02187
  Sprej - izopropil alkohol – djelotvoran je proizvod za čišćenje informatičke opreme, računala, pisača, plotera, itd.... Potpuno isparava bez ostataka, te je stoga pogodan za čišćenje naočala, leća te uklanja prljavštinu i statički elektricitet koji se taloži na magnetne glave audio i video opreme. Preporučuje se za čišćenje CD i DVD playera (leća za čitanje medija), stakla skenera i fotokopirki, optičkih vlakana, tiskanih ploča, električnih i elektroničkih komponenti. Upozorenje: Ne koristiti ga na opremi pod naponom.
  13,90 KM
   
  Stac Plastic - A06329
  Sprej, super hladilo, (Kontakt 75), instant hlađenje za lokalnu uporabu. Temperatura doseže i do -45° C, pogodan za otkrivanje nedostataka zbog pregrijavanja elektroničkih pločai zavarivanje nedostataka. Upaljač sadrži zapaljiv plin (propan - butan), ekološki prihvatljiv, bez boje i mirisa. Ne napada plastiku, visoki tlak uklanja prljavštinu brzo i lako, ne sadrži tvari koje oštećuju ozon. UPUTE: Nanesite slamku i sprej na udaljenosti od 5 - 10 cm. UPOZORENJE: Ne prskati po vrućim površinama, ne prskati na uređaje pod naponom. Zapaljiv proizvod
  13,90 KM