Frižider/Zamrzivač, zapremina 315l, F
Treba vam novi frižider, ali i zamrzivač kako biste unaprijed mogli da planirate obroke? Za sve u jednom, izaberite svoj model Tesla kombinovanih frižidera.

Da li ste znali da vaš frižider može da se otvara na lijevu ili na desnu stranu, u zavisnosti od navika i potreba u kuhinji? Samo instalirajte vrata sa magnetskom gumom onako kako vam najviše odgovara.

R600A refrigerant, brže apsorbuje toplotu u odnosu na druge gasove, obezbjeđujući efikasnije hlađenje koje je više u skladu sa ekološkim principima.

Dugotrajne LED sijalice omogućuju bolje, energetski efikasnije i ravnomjernije unutrašnje osvjetljenje frižidera.

Kako bismo postigli moderan dizajn frižidera spolja i iznutra, kao i bolju završnu obradu, sarađujemo sa sjajnim timom dizajnera iz Italije.

Police od ojačanog stakla koje ne dozvoljavaju da se tečnost prolije van njih. Možete ih lako podesiti na visinu koja vam najviše odgovara.

Ladice za voće i povrće sa poklopcem čuvaju svježinu vaših namirnica, sprječavajući da se prijevremeno osuše. Uživajte u njima kao da su upravo donijete sa pijace!

Frižider/Zamrzivač, samootapajući, zapremina 315l, zapremina frižidera 219 lit., zapremina zamrzivača 96 lit., kapacitet zamrzavanja 4kg / 24h, 3 ladice u zamrzivaču

Dimnezije 600 x 1855 x 590 mm
 
  • BojaBijela
  • Energetska klasaE
  • Tip frižideraSamostojeći
  • No FrostNe
  • Dimenzije (mm)600 x 1855 x 590
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
699,90 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Jajce II
Zenica
Ilijaš
Zenica II

Bijela Tehnika / Frižideri/ Zamrzivači/ Vitrine  

(vidi sve)
Gorenje - NRS9182VXB1
Samostojeći frižider/zamrzivač, Side by Side, NoFrost Plus, ukupna zapremina 560 lit., obim frižidera 369 lit., obim zamrzivača 185 lit., zapremina odjeljka sa dvije zvjezdice na vratima zamrzivača 6 lit., pozicija zamrzivača lijevo, kapacitet zamrzavanja 12 kg / 24 h, vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el. energije 6 h LED display, elektronsko upravljanje na vratima, alarm za otvorena vrata, automatsko odmrzavanje. Frižider: Hladna voda, držač za boce, HomeBar, 5 polica na vratima, priključak za vodu, ventilator za hlađenje, LED osvjetljenje, automatsko pravljenje leda, kocke leda, usitnjeni led, 5 staklenih polica, umeci za jaja MultiFlow hlađenje u frižideru, štedljivi program EcoMode, Zamrzivač: 3 police u vratima, 2 ladice, LED osvjetljenje, 5 staklenih polica Nivo buke 42 dBA, Inverter kompresor, rashladna tekućina R600a, otvaranje vrata frižider desno / zamrzivač lijevo, 2 točka / 2 podesive nogice Dimenzije 910 x 1793 x 734 mm, težina 115 kg. Energetski razred E
2.459,00 KM
 
LG - GBP31SWLZN
Nova cijena -3%
  • Energetska vrijednost A++ za uštedu energije
  • Neto zapremina frižidera 234 litra
  • Neto zapremina zamrzivača 107 litara
  • Smart Inverter Kompresor i garancija na motor 10 godina
  • No Frost tehnologija i LED display
1.039,00 KM
999,90 KM