Slušalice sa mikrofonom, headset, 3.5mm, sklopive
JBL Tune 500 Headset Head-band Black je vrhunski slušalice iz JBL-a, jedne od najrenomiranijih marki za audio proizvode na tržištu. Ove slušalice su izuzetno udobne za nošenje, što ih čini idealnim za dugo korištenje tijekom radnog dana ili uživanje u glazbi u slobodno vrijeme.

JBL Tune 500 ima kristalno jasan zvuk s impresivnom basom koji će vas oduševiti. Ove slušalice su opremljene s JBL Pure Bass tehnologijom koja pruža snažan bas i istovremeno zadržava jasnoću zvuka u visokim i srednjim tonovima. Također su opremljene 32 mm zvučnicima koji daju izvrstan zvuk i bogatije iskustvo slušanja.

Ove slušalice su dizajnirane s jednostavnošću i elegancijom na umu. Imaju modernu i minimalističku crnu boju koja će se uklopiti u bilo koji stil odijevanja. Također su opremljene podesivom trakom za glavu koja se prilagođava vašoj glavi i osigurava udobnost tijekom cijelog dana.

JBL Tune 500 je također vrlo praktičan, sa sklopivim dizajnom koji omogućuje lako spremanje i nošenje gdje god krenete. Kabel je duljine 1,2 metra što vam daje dovoljno prostora za kretanje i udobnost pri nošenju.

Ukratko, JBL Tune 500 Headset Head-band Black je vrhunski proizvod koji nudi kristalno jasan zvuk s impresivnim basom, udoban dizajn i moderni stil. Ove slušalice su idealne za sve ljubitelje glazbe koji žele uživati u vrhunskom zvuku dok ostaju povezani s okolinom.
 
  • Zvučnik ( Ø )32
  • Vrsta slušalicaSlušalice naglavne
  • BojaCrna
  • Frekvencija (Hz)20 Hz - 20 kHz
  • Konekcije3.5 mm
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
69,90 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Jajce II
Zenica
Ilijaš
Zenica II

Zvučnici i slušalice / Slušalice  

(vidi sve)