Slušalice sa mikrofonom, headset, 3.5mm, sklopive
JBL TUNE 500 Headset Head-band Blue je izvanredan proizvod koji donosi visokokvalitetan zvuk u svijet glazbe. Ovaj headset dolazi od renomiranog brenda JBL, što znači da možete biti sigurni u njegovu izvrsnu izvedbu.

Ovaj headset se odlikuje izvrsnom udobnošću i trajnošću. JBL TUNE 500 Headset Head-band Blue ima udoban headband koji se lako podešava i mekane jastučiće za uši koji osiguravaju udobno nošenje čak i tijekom dugotrajnog korištenja. Njegova izdržljiva izrada čini ovaj headset izvrsnim za putovanja i svakodnevnu upotrebu.

JBL TUNE 500 Headset Head-band Blue nudi visokokvalitetan zvuk koji će vam pomoći da u potpunosti uživate u glazbi. Ovaj headset ima dinamičke drajvere veličine 32 mm, što vam omogućuje uživanje u dubokom i moćnom basu, kristalno čistim srednjim tonovima i oštrim visokim tonovima.

Osim izvrsnog zvuka i udobnosti, ovaj headset dolazi u prekrasnoj plavoj boji koja ga čini izvrsnim modnim dodatkom. Možete ga nositi dok slušate glazbu ili dok obavljate razne aktivnosti, a uvijek ćete izgledati sjajno.

Ukratko, JBL TUNE 500 Headset Head-band Blue je vrhunski headset koji će vam pružiti izvrsnu izvedbu i ugodno iskustvo slušanja glazbe. Ako želite najbolje iskustvo slušanja glazbe uz vrhunsku kvalitetu zvuka, trajnost i udobnost, onda je JBL TUNE 500 Headset Head-band Blue idealan izbor za vas.
 
  • Zvučnik ( Ø )32
  • Vrsta slušalicaSlušalice naglavne
  • BojaPlava
  • Frekvencija (Hz)20 Hz - 20 kHz
  • Konekcije3.5 mm
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
69,90 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Jajce II
Zenica
Ilijaš
Zenica II

Zvučnici i slušalice / Slušalice  

(vidi sve)