Frižider/zamrzivač, zapremina 340 lit., NoFrost, A+
Predstavljamo vam Samsung frizider RB34T672FWW/EK, inovativni model koji će zadovoljiti sve vaše potrebe u skladištenju hrane. Ovaj visokokvalitetni frizider ima donji zamrzivač i vanjski displej koji vam omogućuje da brzo i jednostavno prilagodite postavke temperature.

Jedna od najvažnijih karakteristika ovog Samsung frizidera je njegova MaxSpace tehnologija koja vam omogućuje da maksimalno iskoristite unutrašnji prostor frizidera. Zahvaljujući ovom inovativnom sustavu, imate više mjesta za skladištenje hrane i pića, bez obzira na njihovu veličinu i oblik.

All Around cooling tehnologija također je dostupna na ovom modelu i omogućuje ravnomjerno hlađenje hrane i pića na svakom dijelu frizidera. Ova funkcija sprečava nakupljanje leda i vlage, te tako osigurava duži rok trajanja hrane i pića.

Samsung frizider RB34T672FWW/EK je energetski učinkovit s energetskom klasom A+, što znači da će vam pomoći u uštedi energije i novca na računima za struju. Ovaj frizider ima kapacitet od 340 litara, što je dovoljno za pohranu hrane i pića za cijelu obitelj.

Također, ovaj frizider je izuzetno tih s glasnoćom od samo 35 dBA, što znači da ga nećete čuti čak ni kada radi noću. Osim toga, dolazi u prekrasnoj snježnoj bijeloj boji koja će se savršeno uklopiti u bilo koji prostor.

Ukratko, Samsung frizider RB34T672FWW/EK je vrhunski izbor za sve koji traže kvalitetan, funkcionalan i energetski učinkovit frizider. Zahvaljujući svojim inovativnim tehnologijama i velikom kapacitetu, ovaj frizider će vam omogućiti da maksimalno iskoristite svoj prostor za skladištenje hrane i pića, dok će vam istovremeno pomoći u uštedi energije i novca.
 
  • BojaBijela
  • Energetska klasaA+
  • Tip frižideraSamostojeći
  • No FrostDa
  • Dimenzije (mm)595 x 1853 x 658
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
969,90 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Jajce II
Zenica
Ilijaš

Bijela Tehnika / Frižideri/ Zamrzivači/ Vitrine  

(vidi sve)
Gorenje - NRS9182VXB1
Samostojeći frižider/zamrzivač, Side by Side, NoFrost Plus, ukupna zapremina 560 lit., obim frižidera 369 lit., obim zamrzivača 185 lit., zapremina odjeljka sa dvije zvjezdice na vratima zamrzivača 6 lit., pozicija zamrzivača lijevo, kapacitet zamrzavanja 12 kg / 24 h, vrijeme čuvanja u slučaju nestanka el. energije 6 h LED display, elektronsko upravljanje na vratima, alarm za otvorena vrata, automatsko odmrzavanje. Frižider: Hladna voda, držač za boce, HomeBar, 5 polica na vratima, priključak za vodu, ventilator za hlađenje, LED osvjetljenje, automatsko pravljenje leda, kocke leda, usitnjeni led, 5 staklenih polica, umeci za jaja MultiFlow hlađenje u frižideru, štedljivi program EcoMode, Zamrzivač: 3 police u vratima, 2 ladice, LED osvjetljenje, 5 staklenih polica Nivo buke 42 dBA, Inverter kompresor, rashladna tekućina R600a, otvaranje vrata frižider desno / zamrzivač lijevo, 2 točka / 2 podesive nogice Dimenzije 910 x 1793 x 734 mm, težina 115 kg. Energetski razred E
2.459,00 KM
 
Samsung - RB34T672FWW/EK
  • MaxSpace tehnologija za maksimalno iskorištenje prostora.
  • All Around cooling za ravnomjerno hlađenje hrane.
  • Energetski razred A+ za uštedu energije.
  • Kapacitet od 340 litara za dovoljno skladištenja hrane.
  • Gluhoća od samo 35 dBA za tihi rad.
969,90 KM