Philips
Aparat za brijanje , trimer, Lice i Tijelo, OneBlade Pro
Philips OneBlade Pro revolucionarni je hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na dužinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti. OneBlade sve obavlja sam.

Philips OneBlade ima revolucionarnu tehnologiju za dotjerivanje dlačica na tijelu. Može brijati bilo koju dužinu dlačica. Njegov dvostruki zaštitni sustav – premaz za bolje klizenje u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima – olakšava brijanje te ga čini ugodnijim. Njegova tehnologija brijanja obuhvaća rezač koji se brzo pomiče (12 000x u minuti), tako da je učinkovit čak i na dužim dlačicama.

Inovativne oštrice 360 kreću se u svim smjerovima i prilagođavaju se svakoj konturi vašeg lica kako bi održale ugodan dodir s kožom, dok istodobno jamče neprekidnu kontrolu. Jednostavno podrezivanje i brijanje , čak i na najteže dostupnim područjima, uz manje poteza i veću ugodnost.

Podrezujte bradu na ravnomjernu dužinu priloženim prilagodljivim preciznim češljem. Odaberite jednu od 14 postavki dužine za postizanje sve od jednodnevne brade do trodnevne ili duže brade.


Ergonomska drška za udobno rukovanje, češalj s 14 postavki duljine (0,4 – 10 mm), štitnik za kožu koji se postavlja pritiskom, češalj za dlačice na tijelu koji se postavlja pritiskom

LED indikator baterije s 3 razine, vrijeme rada 90 min., vrijeme punjenja 1h, Li-Ion baterija

Za vlažno i suho korištenje

Zamjenska glava QP210, QP220, QP230, QP610, QP620
 
    • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
    169,00 KM / kom.


    Skladište
    Novi Travnik
    Dolac na Lašvi
    Bugojno
    Donji Vakuf
    Gornji Vakuf
    Travnik
    Turbe
    Jajce
    Bugojno II
    Kakanj
    Busovača
    Kiseljak
    Vitez
    Jajce II
    Zenica
    Ilijaš

    Osobna njega / Zdravlje / Aparati za brijanje  

    (vidi sve)
    Philips - QP2730/20
    OneBlade 360 podrezuje, oblikuje i brije dlačice bilo koje duljine još jednostavnije nego dosad. Jednostavno brijanje i podrezivanje, čak i na najteže dostupnim područjima, uz manje* poteza. Zaboravite na više koraka i uporabu više alata. OneBlade radi sve. Philips OneBlade ima revolucionarnu tehnologiju za dotjerivanje dlačica na tijelu. Može brijati bilo koju duljinu dlačica. Njegov dvostruki zaštitni sustav – premaz za bolje klizenje u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima – olakšava brijanje te ga čini ugodnijim. Njegova tehnologija brijanja obuhvaća rezač koji se brzo pomiče (12 000x u minuti), tako da je učinkovit čak i na duljim dlačicama. Inovativne oštrice 360 mogu se okretati u svim smjerovima kako bi se prilagodile obliku vašeg lica. Dizajn omogućuje neprekidan dodir s kožom i kontrolu. Jednostavno podrezivanje i brijanje na najteže dostupnim područjima – uz nekoliko poteza i sjajnu ugodnost. Jedinstveni otvoreni dizajn češlja za učinkovito rezanje bez zagušenja i prekida vaše rutine – čak i na dugoj i gustoj kosi. OneBlade potpuno je vodootporan pa se lako čisti: samo ga isperite pod mlazom vode. Možete brijati mokru ili suhu kožu, čak i pod tušem – kako god preferirate. Pjena za brijanje nije potrebna. Punjiva litij-ionska baterija pruža 60 minuta konstantnog brijanja nakon 4 sata punjenja. Ergonomska drška za udobno rukovanje. Za optimalan rad lako zamijenite oštricu svaka 4 mjeseca. Zamjenska glava QP210, QP220, QP230, QP610, QP620, QP410, QP420
    119,90 KM
     
    Philips - QP2721/20
    Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti. OneBlade sve radi sam. Philips OneBlade ima revolucionarnu tehnologiju za dotjerivanje dlačica na tijelu. Može brijati bilo koju duljinu dlačica. Njegov dvostruki zaštitni sustav – premaz za bolje klizenje u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima – olakšava brijanje te ga čini ugodnijim. Njegova tehnologija brijanja obuhvaća rezač koji se brzo pomiče (12 000x u minuti), tako da je učinkovit čak i na duljim dlačicama. Jedinstveni otvoreni dizajn češlja za učinkovito rezanje bez zagušenja i prekida vaše rutine – čak i na dugoj i gustoj kosi. OneBlade potpuno je vodootporan pa se lako čisti: samo ga isperite pod mlazom vode. Možete brijati mokru ili suhu kožu, čak i pod tušem – kako god preferirate. Pjena za brijanje nije potrebna. Punjiva NimH baterija pruža 45 minuta konstantnog brijanja nakon 8 sati punjenja. Kada se istroši, na oštrici će se prikazati ikona za zamjenu. Ergonomska drška za udobno rukovanje Indikator punjenja na adapteru, vrijeme rada 45 min., vrijeme punjenja 8 h. Za vlažno i suho korištenje Zamjenska glava QP210, QP220, QP230, QP610, QP620, QP410, QP420 ( preporučeno zamjena svaka 4 mjeseca )
    99,90 KM
     
    Goldmaster - GM-8141 Zero
    Goldmaster GM-8141 Zero Men, 5 u 1 set za dotjerivanje sa stalkom za punjenje i rotirajućom glavom - Rotirajuća glava za brijanje - Glava za oblikovanje kose i brade - Glava za uklanjanje dlačica iz nosa/uha - Podesivi češalj (3,4,5,6,7,8,9 mm) - Mokra i suha upotreba - Žičana i bežična uporaba - Brzo punjenje za 90 minuta - 60 minuta bežične upotrebe - Putna brava - LED indikator - Stalak za punjenje
    79,90 KM
     
    Philips - QP2510/15
    Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti. OneBlade sve radi sam. Philips OneBlade podrezuje, oblikuje i brije dlake bilo koje dužine. Omogućuje jednostavno i ugodno brijanje zahvaljujući kliznom premazu i zaobljenim vrhovima. A s mašinicom koja se pomiče 200 puta u sekundi, učinkovita je čak i na najdužoj dlaki. Podrežite bradu na preciznu dužinu pomoću jednog od 2 priložena češlja za bradu. Punjiva litij-ionska baterija omogućuje 30 minuta stalne upotrebe nakon 8-satnog punjenja. Koristite ovaj vodootporni aparat za brijanje u umivaoniku ili pod tušem. OneBlade aparat za mokro i suho brijanje lako se čisti i može se koristiti sa ili bez pjene. Zamjenska glava QP210, QP220, QP610, QP620 Svaka oštrica traje do 4 mjeseca brijanja. Temeljeno na 2 puna brijanja sedmično. Stvarni rezultati mogu se razlikovati.
    87,90 KM
     
    Philips - S1121/41
    Philips 1000 serija S1121/41 brijač za muškarce predstavlja vrhunsku inovaciju u tehnologiji brijača. Ovaj rotirajući brijač dolazi u elegantnoj crnoj boji, te se ističe svojom jednostavnom uporabom i učinkovitošću u brijanju. Opremljen je s fleksibilnim rotirajućim glavama koje se prilagođavaju konturama lica, omogućavajući bliski kontakt s kožom i precizno uklanjanje dlačica. Njegova jednostavna ergonomska drška omogućava čvrst i udoban hvat, te osigurava sigurnost i kontrolu pri korištenju. Philips 1000 serija S1121/41 brijač je izuzetno jednostavan za čišćenje i održavanje. Vodootporan je, što ga čini idealnim za upotrebu pod tušem, a također ima i mogućnost jednostavnog ispiranja pod tekućom vodom. Jedno punjenje baterije omogućava do 40 minuta bežičnog brijanja, dok je potpuno punjenje baterije moguće u samo 8 sati. Uz to, postoji i funkcija brzog punjenja koja omogućava 1 sat rada nakon samo 5 minuta punjenja. Philips 1000 serija S1121/41 brijač je izuzetno praktičan za upotrebu kod kuće ili na putu, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu i putovanja. Uz svoju inovativnu tehnologiju i jednostavnost korištenja, ovaj brijač je odličan izbor za sve muškarce koji traže efikasan i praktičan uređaj za brijanje .
    99,90 KM
     
    Philips - QP2830/20
    Novi OneBlade 360 podrezuje, oblikuje i brije dlačice bilo koje duljine još jednostavnije nego dosad. Jednostavno brijanje i podrezivanje, čak i na najteže dostupnim područjima, uz manje poteza. Zaboravite na više koraka i uporabu više alata. OneBlade radi sve. Philips OneBlade ima revolucionarnu tehnologiju za dotjerivanje dlačica na tijelu. Može brijati bilo koju duljinu dlačica. Njegov dvostruki zaštitni sustav – premaz za bolje klizenje u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima – olakšava brijanje te ga čini ugodnijim. Njegova tehnologija brijanja obuhvaća rezač koji se brzo pomiče (12 000x u minuti), tako da je učinkovit čak i na duljim dlačicama. Inovativne oštrice 360 mogu se okretati u svim smjerovima kako bi se prilagodile obliku vašeg lica. Dizajn omogućuje neprekidan dodir s kožom i kontrolu. Jednostavno podrezivanje i brijanje na najteže dostupnim područjima – uz nekoliko poteza i sjajnu ugodnost. Jedinstveni otvoreni dizajn češlja za učinkovito rezanje bez zagušenja i prekida vaše rutine – čak i na dugoj i gustoj kosi. OneBlade prati konture lica, omogućavajući jednostavno i ugodno podrezivanje i brijanje svih dijelova lica. Dvostrana oštrica omogućava oblikovanje rubova i jasnih linija pomicanjem oštrice u bilo kojem smjeru. Postavite štitnik za kožu za dodatnu zaštitu na osjetljivim područjima. Oštrice su dizajnirane za dugu upotrebu. Za optimalne rezultate, potrebno je zamijeniti oštrice svaka 4 mjeseca. Zamjena je jednostavna i ne zahtijeva napor. OneBlade potpuno je vodootporan pa se lako čisti: samo ga isperite pod mlazom vode. Možete brijati mokru ili suhu kožu, čak i pod tušem – kako god preferirate. Pjena za brijanje nije potrebna. Punjiva litij-ionska baterija pruža 60 minuta konstantnog brijanja nakon 4 sata punjenja. Kada se istroši, na oštrici će se prikazati ikona za zamjenu. Zamjenska glava QP210, QP220, QP230, QP610, QP620, QP410, QP420
    149,90 KM