Nintendo
Igra za Nintendo Switch: Animal Crossing:New Horizons
Uživajte u mirnom i opuštenom životu ispunjenom kreativnošću i šarmom dok zasučete rukave kako biste svoj novi život učinili baš onakvim kakav želite.
Prikupljajte resurse i koristite ih da kreirate što god želite iz praktičnih korisnih alata. Prepustite se svojoj strasti za baštovanstvom uz interaktinsko drveće na nove načine. Stvorite savršen dom u kojem više ne vrijede pravila šta ulazi unutra, a šta izlazi.
Sprijateljite se s pridošlicama, uživajte u godišnjim dobima, izvodite skokove s motkom kako biste savladali rijeke dok istražujete i još mnogo toga!
Prilagodite svoj dom i karakter, i ukrasite krajolik (sa namještajem ako želite!) Dok stvarate raj na otoku!
Do osam igrača može boraviti na jednom ostrvu, a četiri stanovnika istog ostrva mogu igrati zajedno na jednoj konzoli
Osam ljudi može igrati zajedno na ostrvu igrača u online ili lokalnom multiplayeru
 
  • PlatformaNintendo Switch
  • ŽanrAkcija / avantura
  • Dobna granica3+
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
119,90 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Zenica
Ilijaš

Gaming & Zabava / Igre za Nintendo Switch  

(vidi sve)
EA - EA SPORTS FC 24
EA SPORTS FC™ 24 je nova era za The World’s Game: 19.000+ potpuno licenciranih igrača, 700+ timova i 30+ liga koji igraju zajedno u najautentičnijem fudbalskom iskustvu ikada stvorenom. Osjetite se bliže igri uz dvije vrhunske tehnologije koje pružaju neusporedivi realizam u svakom meču: PlayStyles optimiziran od strane Opte i revolucionirani Frostbite™ Engine koji pokreće EA SPORTS FC™ 24 na Switchu po prvi put u povijesti EA SPORTS™. PlayStyles dimenzionalizira sportiste, interpretirajući podatke iz Opte i drugih izvora u prepoznatljive sposobnosti koje povećavaju realizam i individualnost svakog igrača. Revolucionirani Frostbite™ Engine isporučuje The World’s Game u realističnim detaljima, donoseći novi nivo uranjanja u svaki meč. EA SPORTS FC™ 24 također uvodi potpuno Ultimate Team™ iskustvo za Switch: razvijajte klupske legende i poboljšajte svoje igrače s potpuno novim Ultimate Team™ Evolutions, i poželite dobrodošlicu ženskim fudbalerima na teren zajedno s muškarcima dok stvarate svoj XI iz snova. Testirajte svoje vještine u Rivals, offline u Squad Battles ili protiv najboljih u Champions, plus ispunite ciljeve i takmičite se opušteno u prijateljskim utakmicama. Ili izađite na teren u klubovima i VOLTA FOOTBALL-u, personalizirajte svog Pro i igrajte s prijateljima tokom cijele godine. EA SPORTS FC™ 24 je sljedeće poglavlje u inovativnijoj budućnosti fudbala. Igra zahtijeva preuzimanje od najmanje 31 GB putem internetske veze. Možda ćete morati da kreirate ili povežete Nintendo nalog. MicroSD kartica (prodaje se zasebno) može biti potrebna u zavisnosti od vašeg prostora za skladištenje. Zahtjevi za skladištenje se mogu promijeniti.
139,90 KM
 
Nintendo - Switch Super Mario Party
Mario Party dolazi na Nintendo Switch! Ovo novo poglavlje uvodi nekoliko novih funkcija koje igru čine još strateškijom, kao što su specifične kockice za svakog lika. Također će biti mini-igara koje u potpunosti iskorištavaju potencijal Joy-Cona i novih načina za uživanje sa prijateljima i porodicom. Po tradiciji, igrači će se naizmjenično prelaziti kroz tablu u potrazi za zvijezdama u 80 novih mini-igara. Online mini igre - prve u seriji Mario Party! Izazovite sebe u izazovima zasnovanim na pet online mini igara. Toy Room: Novi dinamički stil igre koji vam omogućava da uparite dvije Nintendo Switch konzole u stolnom načinu rada.
119,90 KM
 
Nintendo - Switch Minecraft
  • Istražite generirane svjetove i gradite fantastične stvari
  • Igrajte u kreativnom modu s neograničenim resursima
  • Rudarite u dubine svijeta igre
  • Napravite oružje i oklop za preživljavanje
  • Uključuje Super Mario Mash-up paket
69,90 KM