Isušivač/Odvlaživać zraka 10l/24h
Jedinstven i sofisticiran uređaj čija je funkcija da osigurava zdravu klimu u prostoriji bilo da se prostor nalazi u podrumu, domovima blizu rijeka ili sobama za pranje rublja. Njegovom uporabom smanjujemo procenat vlage u zraku i sprečavamo nastajanje gljivica, plijesni...
DHM 10L je odvlaživač , kapaciteta 10lit / 24h, namjena za prostorije od 20 m², 5 načina rada, mogućnost postavljanja željene vlažnosti 35° do 80%, timer 1 - 24 sata, spremnik za vodu 2,2lit, indikator zasićenosti spremnika za vodu, protok zraka 120m³ / h, nivo buke 45dB, dužina napojog kabela 1,8m
 
  • BojaBijela
  • TimerDa
  • Daljinski upravljačNe
  • Dimenzije284 x 480 x 240 mm
  • Ostale napomeneProstorija od 10 - 20m²
  • LeafletInformacije o proizvodu PDF (A4)
339,90 KM / kom.
Pakiranje:
  • 1
Količina:

Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
JajceProblem s vlagom u kući je lako rješiv, evo i kako...

Objavljeno  25.10.2019

Problem s vlagom u kući je lako rješiv, evo i kako...


Svi jako dobro znamo koliko je vlaga štetna po naše zdravlje. No u moru informacija vezanih za štetne učinke koje ima na nas, vrlo često ni sami nismo sigurni kako ćemo je se riješiti...Vlaga ima zdravstvene, ekonomske ali i estetske posljedice na naš svakodnevni život. Ona je prvenstveno štetna za djecu, alergičare i osobe oslabljenog imuniteta. Osim što su nam skuplji troškovi grijanja i što šteti našoj nekretnini, ona nam stvara ružan izgled na zidovima, dok u ekstremnijim situacijama stvara i neugodan miris. Svi se možemo složiti s tim da u takvim uvjetima ne želimo živjeti, ali opet uvijek nekako pomislimo kako je naš prostor ipak po tom pitanju ok, ali pravo pitanje je do kada?


Najnovija istraživanja o zdravlju jednoglasno tvrde da je optimalna vlaga u kućanstvu oko 40-60% , te čak i kod 60% nerijetko dolazi do kondenzacije i razvoja plijesni po zidovima. Odvlaživači zraka HOME rade sve za optimalnu kvalitetu zraka u Vašem domu. Jednostavna elegancija u kombinaciji s vrhunskim performansama čini odvlaživač zraka DHM 10L jedinstvenim. DHM 10L voli vlažne prostorije, učinkovito uklanjajući suvišnu vlagu iz zraka. Integrirani higrostat znači da se željena vlaga može postaviti na 40%, 50% ili 60%. Alternativno, može stalno raditi. Snaga odvlaživanja je 10 l za 24h - idealno za prostorije površine do 40 m² / 100 m3. Jednostavna kontrola podešavanjem ciljane vlažnosti zraka, programabilan timer i spremnik za vodu kapaciteta 10 l.


Kada se vremensko razdoblje završi ili se spremnik za vodu napuni, uređaj se automatski isključuje. Ako DHM 10L duže vrijeme ostaje sam kod kuće, drenažu je moguće odvesti putem crijeva. Uređaj je opremljen kotačićima za lakše prenošenje.


Kompletnu ponudu HOME odvlaživača možete pogledati na:

https://bit.ly/32yilcA