Minifigure, LEGO Minifigures
Zaigrajte razne vrste uzbudljivih priča uz ove LEGO® Minifigures vrećice! Postoji 12 maštovitih likova koje možete prikupiti iz 23. serije, uključujući Šećernu vilu, Kartonskog robota i Viteza žutog dvorca. Svaka figurica ograničenog izdanja vrlo je detaljna i bit će izvrstan dodatak vašoj kolekciji. Većina dolazi sa zabavnim dodatkom. Ko će biti u vašoj sljedećoj ‘tajanstvenoj’ vrećici?

• Oduševite dijete ili obožavatelja Minifigures vrećicama iz serije LEGO® Minifigures 23. serija (71034) za uzrast 5+. Jedinstvena serija sastoji se od sjajne postave zabavnih likova za sakupljanje i izlaganje ili samostalnu ili grupnu igru na potpuno nov način.
• Kolekcija zabavnih LEGO Minifigures Djeca i odrasli obožavatelji mogu reći “Ćao!” ograničenoj serije maštovitih likova, uključujući Orašara, Šećernu vilu, kostim Zelenog zmaja, Snješka, kostim Soba, blagdanskog vilenjaka, kostim purana, kartonskog robota, kostim Popcorn, kostim Vuka, kapetana trajekta i Viteza žutog dvorca.
• Sve pažljivo izrađene LEGO figurice s mnogo detalja dolaze u zatvorenim „tajanstvenim” vrećicama i kolekcionarskom brošurom.
 
  • ModelMinifigure Serija 23
  • KategorijaGaming & Zabava / LEGO kocke
  • BrandLego
  • EAN5702017154503
  • TežinaNETTO: 0.013 kg. / BRUTTO: 0.013 kg.
  • Pakiranje1 kom.
  • Garancija12 m.
  • Uzrast5+
  • TemaMinifigures
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
9,50 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Zenica
Ilijaš

Gaming & Zabava / LEGO kocke  

(vidi sve)
Lego - Porodična kuća na prikolici
Uputite se na veliko putovanje sa svojim malim avanturistima. Predškolska djeca pretvaraju se da istražuju nove svjetove u zabavnoj kombinaciji pokretne kuće i automobila. Kampujte se i zapalite ugodnu vatricu oko koje se porodica može okupiti prije noći u prirodi. Ujutro prikačite kuću za auto i sa svojim mališanima putujte kamo god vas mašta odvede.
56,90 KM
 
Lego - 76917
Doživi napete trenutke iz legendarnog filma Prebrzi i prežestoki u fantastičnom modelu Nissan Skyline GT-R (R34)! Replika modela iz akcijskog filma iz linije LEGO® Speed Champions puna je detalja, a sada je ti možeš sastaviti, izložiti i u njoj sudjelovati u brzinskoj akciji. Dolazi sa figuricom Briana O’Connera koji može sjesti na vozačko mjesto i sudjelovati u nekima od najpoznatijih scena uličnih trka.
69,90 KM
 
Lego - Pčelinja koliba
LEGO Minecraft 21241 The Bee Cottage je izvanredan proizvod koji će oduševiti sve ljubitelje igre Minecraft i LEGO kockica. Ovaj model kombinira najbolje karakteristike oba brenda kako bi pružio fantastično iskustvo gradnje i igranja. Ovaj set se sastoji od 238 LEGO kockica koje se mogu kombinirati na razne načine kako bi se stvorila Bee Cottage - kućica u Minecraft stilu koja će biti savršeno mjesto za smještaj pčela i igrača. Sjajna karakteristika ovog seta je što dolazi s tri minifigure - igračem i dva pčelara - što ga čini idealnim za igranje i interakciju između likova. S druge strane, LEGO Minecraft 21241 The Bee Cottage također ima interaktivne značajke poput vrata koja se mogu otvoriti i zatvoriti, te krova koji se može podići kako bi se otkrilo unutarnje uređenje kućice. Ovaj set je jednostavan za gradnju i savršen je za igru i kreativnost. Pored toga, LEGO kockice su izrađene od kvalitetnih materijala, što garantira trajnost i dugotrajno korištenje. Ukratko, LEGO Minecraft 21241 The Bee Cottage je vrhunski proizvod koji će pružiti sate zabave i kreativnosti. Uz ovaj set, djeca će moći proširiti svoju maštu i upoznati se s elementima Minecraft svijeta na zabavan i interaktivan način.
58,90 KM
 
Lego - Monster Jam Dragon
Misliš da imaš dovoljno snage za Monster Jam™? Vrijeme je da testiraš svoje vještine u kompletu LEGO® Technic Monster Jam Dragon™. Sastavi kamion sa opasnim zmajskim bodljama, rogovima i motivima plamena. Onda ga povuci unazadi izvedi cool trikove kao pravi trkač! Kada dođe vrijeme za nešto novo, pretvori kamion u buggy krokodil.
51,90 KM
 
Lego - Aliyina soba
Upoznaj Aliyu u njezinoj sobi! Njezina prijateljica Paisley prespavat će kod nje. Aliyina soba savršeno je mjesto za pisanje kreativnih priča uz papir, olovku i prijenosno računalo. Pojedi nešto fino za stolom u obliku oblaka i druži se sa psićem Airom. Pogledaj film ili sjedni pored prozora i pročitaj priču. Kada dođe vrijeme za spavanje, izvuci dodatni krevet za Paisley. Slatko sanjajte!
46,90 KM
 
Lego - Mobilni policijski trening pasa
Vuf, vuf! Pridruži se jedinici K9 LEGO® City policije te pomozi u dresuri pasa i obuci psića. Utovari opremu u prikolicu. Ne zaboravi zdjelice za hranu! Pomozi uzbuđenom policijskom psu i psiću da uđu cool kamionet jedinice K9 pa krenite prema poligonu. Kada stignete, postavi klackalicu, preponu za preskakanje i platforme za skakanje te se pripremi za zabavan dan.
54,90 KM
 
Lego - Napad na Novi Asgard
Nova cijena -15%
Gorr je pustio zastrašujuće Čudovište iz Sjene na Novi Asgard. Thor i Mighty Thor moraju se udružiti i boriti se protiv podlog neprijatelja svojim moćnim oružjem Stormbreakerom i Mjölnirom. Hoće li se uspjeti oduprijeti? Samo ti možeš odlučiti dok glumiš u scenama iz filma kuće Marvel Studios Thor: Love and Thunder ili smišljaš vlastite pustolovine. • Borba superjunaka protiv čudovišta – uz komplet LEGO® Marvel Napad na Novi Asgard (76207) djeca mogu sudjelovati u filmskoj akciji iz film kuće Marvel Studios Thor: Love and Thunder • Legendarni Marvelovi likovi – sadrži figurice Thora, Mighty Thora i Gorra te složivo Čudovište iz Sjene sa zglobovima na rukama i kandžama za maštovitu igru i izlaganje • Beskrajne mogućnosti igre – djeca glume u filmskim scenama i smišljaju vlastite pustolovine dok se bore protiv okretnog, vijugavog, opasnog čudovišta iz noćne more • Poklon za djecu – poklonite obožavateljima Thora od 7 godina i starijima Marvelovu filmsku akciju u prazničnom ili rođendanskom poklonu nadahnutom filmom • Ima zglobove za različite poze – pomično čudovište iz noćne more visoko je više od 11 cm i potiče na beskrajnu maštovitu igru pretvaranja, a kada bitkama dođe kraj, izgleda sjajno kao ukras u sobi • Interaktivno digitalno slaganje – uz aplikaciju LEGO® Building Instructions djeca mogu približavati, okretati i pregledavati digitalnu verziju modela dok slažu • Kreativna igra – sve igračke za slaganje iz serije LEGO® Marvel dolaze u kompletima vrhunske kvalitete osmišljenima tako da mladi superjunaci dobiju beskrajno mnogo maštovitih mogućnosti igre • Osigurana kvaliteta – LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije za kvalitetu kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put • Zagarantovana sigurnost – LEGO® elemente bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti
58,90 KM
49,90 KM
 
Lego - Batman-Batcycle
Nova cijena -9%
GOTHAM CITY™ treba zaštitnika. To možeš biti ti uz model LEGO® Technic BATMAN – BATCYCLE™. Pokažite duh legendarnog borca protiv kriminala dok sastavljate autentične elemente, kao što su upravljač, ovjes i lančani pogon koji povezuje motor sa zadnjim točkom. Odigrajte svoje omiljene trenutke iz Batman™ priča. Poslije nasloni model na nogar i unesi filmsku magiju u svoju kuću.
154,90 KM
139,90 KM