Isušivač/Odvlaživač zraka do 300 ml / 24 h
DHM 300 odvlaživač, snaga 27 W, kapacitet do max. cca 300 ml / 24h, kapacitet rezervoara za vodu 0.5 lit., automatsko isključivanje kad se rezervoar napuni, jednostavan , kompaktan tih.
Dimenzije 150 x 220 x 130 mm, dužina napojnog kabela 1.5 met
 
  • Snaga (W)27
  • BojaBijela
  • Dimenzije (mm)150 x 220 x 130 mm
  • Ostale napomene300 ml / 24h
  • Disclaimer: Ne možemo garantovati da su informacije na ovoj stranici 100% tačne. Pročitaj više
99,90 KM / kom.


Skladište
Novi Travnik
Dolac na Lašvi
Bugojno
Donji Vakuf
Gornji Vakuf
Travnik
Turbe
Jajce
Bugojno II
Kakanj
Busovača
Kiseljak
Vitez
Zenica
Ilijaš

Problem s vlagom u kući je lako rješiv, evo i kako...

Objavljeno  25.10.2019

Problem s vlagom u kući je lako rješiv, evo i kako...


Svi jako dobro znamo koliko je vlaga štetna po naše zdravlje. No u moru informacija vezanih za štetne učinke koje ima na nas, vrlo često ni sami nismo sigurni kako ćemo je se riješiti...



Vlaga ima zdravstvene, ekonomske ali i estetske posljedice na naš svakodnevni život. Ona je prvenstveno štetna za djecu, alergičare i osobe oslabljenog imuniteta. Osim što su nam skuplji troškovi grijanja i što šteti našoj nekretnini, ona nam stvara ružan izgled na zidovima, dok u ekstremnijim situacijama stvara i neugodan miris. Svi se možemo složiti s tim da u takvim uvjetima ne želimo živjeti, ali opet uvijek nekako pomislimo kako je naš prostor ipak po tom pitanju ok, ali pravo pitanje je do kada?


Najnovija istraživanja o zdravlju jednoglasno tvrde da je optimalna vlaga u kućanstvu oko 40-60% , te čak i kod 60% nerijetko dolazi do kondenzacije i razvoja plijesni po zidovima. Odvlaživači zraka HOME rade sve za optimalnu kvalitetu zraka u Vašem domu. Jednostavna elegancija u kombinaciji s vrhunskim performansama čini odvlaživač zraka DHM 10L jedinstvenim. DHM 10L voli vlažne prostorije, učinkovito uklanjajući suvišnu vlagu iz zraka. Integrirani higrostat znači da se željena vlaga može postaviti na 40%, 50% ili 60%. Alternativno, može stalno raditi. Snaga odvlaživanja je 10 l za 24h - idealno za prostorije površine do 40 m² / 100 m3. Jednostavna kontrola podešavanjem ciljane vlažnosti zraka, programabilan timer i spremnik za vodu kapaciteta 10 l.


Kada se vremensko razdoblje završi ili se spremnik za vodu napuni, uređaj se automatski isključuje. Ako DHM 10L duže vrijeme ostaje sam kod kuće, drenažu je moguće odvesti putem crijeva. Uređaj je opremljen kotačićima za lakše prenošenje.


Kompletnu ponudu HOME odvlaživača možete pogledati na:

https://bit.ly/32yilcA

 

Pročišćivači zraka / Odvlaživači  

(vidi sve)
home - DHM 710
Riješite se vlage na jednostavan način. Odvlaživač zraka DHM 710 može lako pomoći u tome. Proizvod ima pouzdan i praktičan Peltier sustav, nema kompresor niti plin za klima uređaj. Zahvaljujući svim tim korisnim svojstvima, težina uređaja je mala i radi tiho. Automatski se isključuje kada je spremnik vode pun. • odvlaživanje max. 700 ml/dan (25 °C, 85% RH) • spremnik za vodu od 1,7 litara / kontinuirani izlaz vode • automatski se isključuje kada je spremnik vode pun • lagan, tih uređaj • razina buke 45 dB(A) • napajanje 220-240 V~ 50 Hz 72 W
149,90 KM
 
Gorenje - D20M
Jedinstven i soficticiran uređaj koji osigurava zdravu klimu prostorije bez obzira nalazi li se ta prostorija u prizemlju, podrumu, domovima koji se nalaze u blizini vode ili sobama za pranje rublja . Uporaba odvlaživača sprječava neugodnu vlagu i nastajanje štete, gljivica i plijesni koje mogu negativno utjecati na Vaše zdravlje. Odvlaživač zraka, D20M, odvlaživanje cca 20 l / 24 h, turbo djelovanje, funkcija sušenja, indikator pune posude, automatsko isključivanje, timer, automatsko odrzavanje, automatsko pokretanje, detekcija ispuštanja rashladnog plina, podešavanje temperature 5 - 35 °C, podešavanje vlage 35 - 85 %, priključna snaga 440 W, dimenzije 350 x 510 x 245 mm
479,90 KM
 
Honeywell - TP SMALL
Odvlaživač zraka od brenda Honeywell, model TP SMALL, predstavlja vrhunski proizvod koji će Vam pomoći da održite optimalnu razinu vlage u Vašem domu ili radnom prostoru. Ovaj odvlaživač zraka dolazi s digitalnom kontrolnom pločom koja omogućava jednostavnu upotrebu. Ovaj uređaj koristi ekološki prihvatljiv plin za punjenje (R290) kako bi smanjio emisije stakleničkih plinova i pridonio očuvanju okoliša. Spremnik za vodu kapaciteta 3,3 litre omogućuje dugotrajno korištenje ovog párátlanító uređaja bez potrebe za čestim pražnjenjem. Odvlaživač zraka kapaciteta 24 L / 24 h može smanjiti visoku razinu vlage u Vašem domu ili radnom prostoru, a uz mogućnost podešavanja željene razine vlage od 30-90% RH, ovaj uređaj može prilagoditi svoje djelovanje vašim potrebama. Ovaj odvlaživač opremljen je kotačićima, što ga čini lako prenosivim i pokretljivim, dok je jednostavan i praktičan dizajn omogućava da se lako održava. Perivi filter za prašinu i uklonjivi spremnik za vodu su dodatne pogodnosti za korisnike. Svaki korisnik će cijeniti mogućnost kontinuirane drenaže, čime se izbjegava potreba za čestim pražnjenjem vode iz spremnika. Duljina odvodne cijevi je 1 met., što omogućava jednostavno postavljanje i korištenje. Osim toga, ovaj uređaj dolazi s ručkom za nošenje i držačem kabela koji omogućavaju jednostavno prenošenje i pohranu. Sa 24-satnim timer-om, ovaj uređaj može se programirati da radi po vašem rasporedu. Snažan motor ovog uređaja snage 270 W omogućava brzu i učinkovitu obradu vlage u prostoriji. Ovaj uređaj ima dimenzije od 33,5 x 26,7 x 51,1 cm i težinu od 14,8 kg, što ga čini kompaktnim i učinkovitim uređajem za Vaš dom ili radni prostor.
669,90 KM